Purjo-perunakeitto ja paistettuja tatteja

Paista tatteja purjo-perunakeiton lisukkeeksi.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 200 kcal / annos

Ainekset

8
keskikokoista perunaa
1
purjon valkoinen osa
3 rkl
voita
1 ½ l
kasvislientä
2 dl
maitoa
ripaus valkopippuria
suolaa
Lisäksi:
voissa paistettuja tatteja tai portobellosieniä
Jos käytät kuivattuja sieniä, muista laittaa ne ajoissa likoamaan!

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi perunat ja hienonna purjo. Keitä perunat ja suikaloitu
    purjo kasvisliemessä kypsiksi. Soseuta ja siivilöi keitto.

    Lisää maito ja mausteet. Anna keiton kiehahtaa ennen tarjoilua.
  2. Paista sienet voissa ja tarjoile keiton kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää