Kylmäsavuporokolmiot

Kylmäsavuporokolmiot ovat tuhtia pikkusuolaista.
  • 40 min.
  • 8 annosta
  • 90 kcal / annos

Ainekset

8
viipaletta tummaa vuokaleipää
Täyte:
100 g
kylmäsavuporoa pieninä kuutioina
100 g
tuorejuustoa
2 tl
raastettua piparjuurta
vastajauhettua mustapippuria
½ dl
persiljaa
Pinnalle:
1
pieni maustekurkku pieninä kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa leipäviipaleista kuoret. Sekoita täyteainekset ja tarkista maku.

    Levitä täyte neljän leivän päälle ja paina leipäpalat kevyesti täytteen päälle. Laita leivät muovipussiin ja anna vetäytyä kylmässä noin tunti.
  2. Levitä leipien päälle reilusti maustekurkkukuutioita. Leikkaa
    leivät neljään osaan pieniksi kolmioiksi.

Kommentit

    Näytä lisää