Hedelmäleipä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hedelmäleipä

Hedelmäleivän kanssa maistuvat juustot.

28.11.2011 8:24
Määrä20 annosta
Valmistusaika1 t 20 min.
Energia112 kcal / annos

Ainekset

  • 2 ½ dl

    kaurahiutaleita

  • 2 ½ dl

    spelttijauhoja

  • 2 ½ dl

    ruisjauhoja

  • 1 dl

    kurpitsansiemeniä

  • 2 tl

    piparkakkumaustetta

  • 3 tl

    ruokasoodaa

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 65 g

    rasia kuivattuja hedelmäpaloja (Meiran kakkutäyte-hedelmät)

  • 6

    kuivattua viikunaa paloina

  • 10

    kuivattua aprikoosia paloina

  • 1 dl

    rouhittuja hasselpähkinöitä

  • 3 tl

    suolaa

  • ½ l

    maustamatonta jogurttia

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki aineet tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina pitkään voideltuun kakkuvuokaan ja paista 160 asteessa noin tunti kunnes leipä on kypsä. Anna jäähtyä ja nauti juustojen kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit