Kastanjaleipä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kastanjaleipä

Tarjoile kastanjaleivän kanssa juustoja.

19.12.2011 15:34
Määrä15 siivua
Valmistusaika1 t 15 min.
Energia112 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kastanjajauhoja

  • 1 dl

    hiivaleipäjauhoja

  • noin 4 ½ dl

    vehnäjauhoja

  • suolaa

  • 2 tl

    ruokasoodaa

  • 2 dl

    kuivattuja puolukoita tai karpaloita

  • 10

    kuivattua aprikoosia tai luumua

  • 5

    taatelia

  • 1 ½ dl

    pilkottuja kastanjoita (kastanjoita vedessä säilykkeenä) tai saksanpähkinöitä

  • 5 dl

    piimää

  • 1 dl

    siirappia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla. Sekoita ruokasooda jauhoihin. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada taikina 1 ½ l vetoiseen leipävuokaan.

  2. Paista leipää hieman yli tunti. Anna leivän jäähtyä vuoassaan. Tarjoile leipää juustopöydässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit