Kastanjaleipä

Tarjoile kastanjaleivän kanssa juustoja.
  • 1 t 15 min.
  • 15 siivua
  • 112 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kastanjajauhoja
1 dl
hiivaleipäjauhoja
noin 4 ½ dl
vehnäjauhoja
suolaa
2 tl
ruokasoodaa
2 dl
kuivattuja puolukoita tai karpaloita
10
kuivattua aprikoosia tai luumua
5
taatelia
1 ½ dl
pilkottuja kastanjoita (kastanjoita vedessä säilykkeenä) tai saksanpähkinöitä
5 dl
piimää
1 dl
siirappia

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 160 asteeseen. Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla.

    Sekoita ruokasooda jauhoihin. Yhdistä kaikki ainekset ja kaada taikina 1 ½ l vetoiseen leipävuokaan.
  2. Paista leipää hieman yli tunti. Anna leivän jäähtyä vuoassaan. Tarjoile leipää juustopöydässä.

Kommentit

    Näytä lisää