Muhennettua ruusukaalia

Muhennettu ruusukaali maustetaan sinapinsiemenillä.

20.12.2011 13:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.

Ainekset

  • 30 kpl

    ruusukaalia

  • 1

    sipuli

  • 1

    appelsiini

  • 1 dl

    ranskankermaa

  • 1 tl

    sinapinsiemeniä

  • merisuolaa

  • valkopippuria

  • 1

    kanelitanko

  • oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista kovat kannat vihanneksista. Suikaloi vihannekset ohuiksi suikaleiksi ja nosta ne siivilään. Ripottele päälle suolaa. Anna seistä 30 min. Purista vihanneksista vesi pois.

  2. Kuullota vihannekset kattilassa oliiviöljyn kera. Lisää valkopippuria, sinapinsiemenet, kanelitanko, raastettua appelsiinin kuorta ja puristettua mehua. Anna hautua noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi ranskankerma. Lämmitä, maista ja tarjoile esim. kalkkunanrinnan kera.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit