Riisipuuro

Piilota riisipuuron joukkoon yksi onnen manteli.

23.12.2011 11:29
Määrä4-6 annosta
Valmistusaika1 t
Energia230 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    puuroriisiä

  • 3 dl

    vettä

  • 1 rkl

    voita

  • 1 l

    täysmaitoa

  • suolaa

  • 1

    manteli

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele riisit hyvin. Pane huuhdotut riisit kiehuvaan, voinokareella höystettyyn veteen. Keitä hiljalleen kunnes vesi on imeytynyt ryyneihin.

  2. Lisää maito ja keitä miedolla lämmöllä hiljalleen välillä sekoittaen noin tunnin ajan. Lisää tarvittaessa maitoa. Mausta suolalla. Piilota joukkoon manteli ja tarjoile kiisselin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit