Mustikkapannukakut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mustikkapannukakut

Tarjoile mustikkapannukakkujen kanssa siirappia.

27.12.2011 10:49
Määrä8 pannaria
Valmistusaika45 min.
Energia222 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    munaa

  • 3 ½ dl

    vehnäjauhoja

  • 2 tl

    leivinjauhetta

  • 3 rkl

    sokeria

  • ripaus suolaa

  • 2 ½ dl

    maitoa

  • 50 g

    voita sulatettuna

  • 1 l

    mustikoita

  • voita paistamiseen

  • tarjolle mustikoita ja vaahterasiirappia

Valmistusohjeet

  1. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet. Vatkaa keltuaiset ja lisää joukkoon maito, sulatettu voi ja puolet mustikoista.

  2. Siivilöi kuivat aineet taikinaan. Lisää lopuksi valkuaisvaahto. Anna taikinan seistä hetki ennen paistoa. Kuumenna voita pannulla ja paista paksuja pannareita. Tarjoile loput mustikoista pannarien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit