Reseptit

Mustikkapannukakut

Tarjoile mustikkapannukakkujen kanssa siirappia.
  • 45 min.
  • 8 pannaria
  • 222 kcal / annos

Ainekset

2
munaa
3 ½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
3 rkl
sokeria
ripaus suolaa
2 ½ dl
maitoa
50 g
voita sulatettuna
1 l
mustikoita
voita paistamiseen
tarjolle mustikoita ja vaahterasiirappia

Valmistusohjeet

  1. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

    Sekoita kuivat aineet. Vatkaa keltuaiset ja lisää joukkoon maito, sulatettu voi ja puolet mustikoista.
  2. Siivilöi kuivat aineet taikinaan. Lisää lopuksi valkuaisvaahto.
    Anna taikinan seistä hetki ennen paistoa.

    Kuumenna voita pannulla ja paista paksuja pannareita. Tarjoile loput mustikoista pannarien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää