Myslipatukat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Myslipatukat

Aamiaisella tai välipalalla maistuvat itse tehdyt myslipatukat.

27.12.2011 10:59
Määrä25 patukkaa
Valmistusaika45 min.
Energia200 kcal / annos

Ainekset

  • 1 ½ dl

    hunajaa tai vaahterasiirappia

  • 50 g

    voita

  • 6 dl

    kaurahiutaleita

  • 2 ½ dl

    kookoshiutaleita

  • 2 ½ dl

    kuivattuja marjoja tai hedelmiä esim. taateleita ja aprikooseja pilkottuna

  • 5 dl

    siemeniä ja marjoja esim. kurpitsansiemeniä, auringonkukan siemeniä, pekaanipähkinöitä, seesaminsiemeniä ja manteleita

  • 100 g

    tummaa suklaata

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi ja hunaja kattilassa. Sekoita kuivat aineet. Pilko suurimmat pähkinät tai siemenet pienemmiksi. Kaada voi-hunajaseos kuivien aineiden päälle ja sekoita hyvin. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun esim. lasagnevuokaan.

  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista vuokaa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa myslilevy patukoiksi. Sulata tumma suklaa ja valuta sitä patukoiden päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit