Myslipatukat

Aamiaisella tai välipalalla maistuvat itse tehdyt myslipatukat.
  • 45 min.
  • 25 patukkaa
  • 200 kcal / annos

Ainekset

1 ½ dl
hunajaa tai vaahterasiirappia
50 g
voita
6 dl
kaurahiutaleita
2 ½ dl
kookoshiutaleita
2 ½ dl
kuivattuja marjoja tai hedelmiä esim. taateleita ja aprikooseja pilkottuna
5 dl
siemeniä ja marjoja esim. kurpitsansiemeniä, auringonkukan siemeniä, pekaanipähkinöitä, seesaminsiemeniä ja manteleita
100 g
tummaa suklaata

Valmistusohjeet

  1. Sulata voi ja hunaja kattilassa.

    Sekoita kuivat aineet. Pilko suurimmat pähkinät tai siemenet pienemmiksi.

    Kaada voi-hunajaseos kuivien aineiden päälle ja sekoita hyvin. Painele seos leivinpaperilla vuorattuun esim. lasagnevuokaan.
  2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista vuokaa noin 10
    minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa myslilevy patukoiksi.

    Sulata tumma suklaa ja valuta sitä patukoiden päälle.

Kommentit

    Näytä lisää