Seesamilohta ja inkivääri-kaalisalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Seesamilohta ja inkivääri-kaalisalaattia

Paista seesamilohi kevyesti jättäen se roseeksi sisältä. Tarjoile sen kanssa inkivääri-kaalisalaattia. Koristele annos iduilla ja tuoreella korianterilla.

3.1.2012 11:07
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min.
Energia378 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    lohtaa kuutioiksi leikattuna

  • suolaa

  • seesaminsiemeniä

  • Kaalisalaatti:

  • ½ dl

    majoneesia

  • 2 tl

    tuoretta inkivääriä

  • 1

    valkosipuli

  • ½

    limetin mehu ja raastettu kuori

  • suolaa

  • 1 tl

    hunajaa

  • 200 g

    kiinankaalia

  • ituja ja tuoretta korianteria koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin kaali. Sekoita majoneesin joukkoon hienonnetut mausteet ja lopuksi suikaloitu kaali. Anna maustua jääkaapissa.

  2. Ripottele lohipalojen päälle suolaa. Kierittele ne seesaminsiemenissä ja paista nopeasti pannulla. Tarjoile kuumina salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit