Tulinen ylikypsä possu burgerin sisällä

Maltti on valttia kasslerin kypsennyksessä. Täytä höyrytetyt sämpylät nyhtöpossulla, kurkuilla ja majoneesilla.

3.1.2012 11:16
Määrän. 20 annosta
Valmistusaika3 t + marinointiaika
Energia298 kcal / annos

Ainekset

  • n. 700 g

    pala possun kassleria

  • suolaa

  • <b>Marinadi:</b>

  • ½ dl

    soijakastiketta

  • 2 rkl

    palmusokeria

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 3 rkl

    riisiviinietikkaa

  • 1 rkl

    seesamiöljyä

  • 2

    keskivahvaa punaista chiliä

  • 5

    valkosipulinkynttä

  • <b>Kypsennyksen jälkeen:</b>

  • 2 rkl

    seesamiöljyä

  • 2

    limetin puristettu mehu ja vähän raastettua kuorta

  • 2

    keskivahvaa punaista chiliä

  • ½ dl

    paahdettuja mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä

  • runsaasti tuoretta korianteria

  • <b>Tarjolle:</b>

  • höyrytettyjä riisisämpylöitä

  • chilillä ja valkosipulilla maustettua majoneesia

  • riisiviinietikassa marinoituja kurkkusiivuja

Valmistusohjeet

  1. Suolaa liha. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää possu marinadiin. Pidä sitä marinadissa mielellään yön yli. Paista lihaa paistopussissa 130-asteisessa uunissa noin 3 tuntia ylikypsäksi. Revi liha haarukalla säikeiksi ja sekoita loput ainekset lihan joukkoon. Tarjoile sämpylän välissä lihaa, kurkkusiivuja ja chili-majoneesia.

  2. Höyrytettyjen sämpylöiden ohjeen löydät hakusanalla höyrytetyt sämpylät korealaiseen tyyliin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit