Tulinen ylikypsä possu burgerin sisällä

Maltti on valttia kasslerin kypsennyksessä. Täytä höyrytetyt sämpylät nyhtöpossulla, kurkuilla ja majoneesilla.
  • 3 t + marinointiaika
  • n. 20 annosta
  • 298 kcal / annos

Ainekset

n. 700 g
pala possun kassleria
suolaa
Marinadi:
½ dl
soijakastiketta
2 rkl
palmusokeria
1 rkl
raastettua inkivääriä
3 rkl
riisiviinietikkaa
1 rkl
seesamiöljyä
2
keskivahvaa punaista chiliä
5
valkosipulinkynttä
Kypsennyksen jälkeen:
2 rkl
seesamiöljyä
2
limetin puristettu mehu ja vähän raastettua kuorta
2
keskivahvaa punaista chiliä
½ dl
paahdettuja mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä
runsaasti tuoretta korianteria
Tarjolle:
höyrytettyjä riisisämpylöitä
chilillä ja valkosipulilla maustettua majoneesia
riisiviinietikassa marinoituja kurkkusiivuja

Valmistusohjeet

  1. Suolaa liha. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää possu marinadiin. Pidä sitä marinadissa mielellään yön yli.

    Paista lihaa paistopussissa 130-asteisessa uunissa noin 3 tuntia ylikypsäksi. Revi liha haarukalla säikeiksi ja sekoita loput ainekset lihan joukkoon. Tarjoile sämpylän välissä lihaa, kurkkusiivuja ja chili-majoneesia.
  2. Höyrytettyjen sämpylöiden ohjeen löydät hakusanalla höyrytetyt sämpylät korealaiseen tyyliin.

Kommentit

    Näytä lisää