Kasvislasagne - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvislasagne

Kasvislasagnessa on pastan sijasta munakoisoa ja kesäkurpitsaa.

10.1.2012 9:25
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia230 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    munakoiso

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 100 g

    ricottajuustoa

  • 150 g

    mozzarellaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • kuivattua yrttiseosta

  • Kastike:

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • 5

    aurinkokuivattua tomattia

  • 1 tlk

    kirsikkatomaatteja säilykkeenä

  • 2

    peperoncinoa

  • yrttimausteseosta

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa munakoisot ja kesäkurpitsat pitkulaisiksi siivuiksi. Valmista tomaattikastike. Kuullota sipuleita heti öljyssä ja lisää muut aineet. Keitä noin 15 minuuttia ja soseuta sen jälkeen sauvasekoittimella.

  2. Kokoa vuokaan vuorotellen vihannessiivuja, juustoja ja tomaattikastiketta. Paista 180 asteessa noin 40 min.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit