Kasvislasagne

Kasvislasagnessa on pastan sijasta munakoisoa ja kesäkurpitsaa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 230 kcal / annos

Ainekset

1
munakoiso
1
kesäkurpitsa
100 g
ricottajuustoa
150 g
mozzarellaa
suolaa
mustapippuria
kuivattua yrttiseosta
Kastike:
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
5
aurinkokuivattua tomattia
1 tlk
kirsikkatomaatteja säilykkeenä
2
peperoncinoa
yrttimausteseosta
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa munakoisot ja kesäkurpitsat pitkulaisiksi siivuiksi.

    Valmista tomaattikastike. Kuullota sipuleita heti öljyssä
    ja lisää muut aineet. Keitä noin 15 minuuttia ja soseuta sen
    jälkeen sauvasekoittimella.

  2. Kokoa vuokaan vuorotellen vihannessiivuja, juustoja ja
    tomaattikastiketta. Paista 180 asteessa noin 40 min.

Kommentit

    Näytä lisää