Ruusukaalipaistos kreikkalaisittain

Ruusukaalipaistos kreikkalaisittain sisältää runsaasti vitamiineja.
  • 20 min.
  • 4 annosta
  • 260 kcal / annos

Ainekset

400 g
ruusukaalia
2
punasipulia
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
400 g
luomukaritsan jauhelihaa
2 tl
kuivattua minttua
2 tl
kuivattua persiljaa
suolaa
mustapippuria
Tarjolle lisäksi tsatsikia

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa ruusukaaleista kova kanta pois. Leikkaa ruusukaalit
    puoliksi ja paahda niitä pannulla öljyssä noin 3 minuuttia. Lisää hienonnetut sipulit ja jatka kuullotusta vielä muutama minuutti.

  2. Ruskista jauheliha toisessa pannussa ja mausta se yrteillä, suolalla sekä pippurilla. Kaada vihannekset jauhelihan joukkoon ja sekoita. Tarjoile tsatsikin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää