Kesäkurpitsapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsa ja tuoreet yrtit maustavat vihreän pastakastikkeen.

16.1.2012 10:12
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min.
Energia720 kcal / annos

Ainekset

  • 1 iso

    tai kaksi pientä kesäkurpitsaa

  • nippu tuoretta basilikaa ja ruohosipulia

  • 150 g

    ricottajuustoa

  • 150 g

    mascarponejuustoa

  • 50 g

    raastettua parmesaanijuustoa

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • ½

    sitruunan pursitettu mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Lisäksi:

  • fusillipastaa ja vähän pastan keitinvettä

Valmistusohjeet

  1. Pilko kesäkurpitsa paloiksi. Sekoita tehosekoittimessa kaikki kastikkeen ainekset tasaiseksi seokseksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kastikkeeseen vähän pastan keitinvettä, että saat siitä juoksevampaa. Sekoita kastike pastan joukkoon. Koristele yrteillä ja parmesaanijuustolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit