Säilötyt paprikat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Säilötyt paprikat

Säilötyt paprikat maistuvat italialaisittain antipastopöydässä.

16.1.2012 12:15
Määrä10 alkupala-annosta
Valmistusaika1 t 30 min.
Energia60 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    punainen paprika

  • 1

    oranssi paprika

  • 1

    vihreä paprika

  • öljyä

  • 8

    valkosipulinkynttä

  • 50 g

    kapriksia

  • 3 dl

    vettä

  • 1 dl

    omenaviinietikkaa

  • 1 dl

    sokeria

  • 1 tl

    merisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sivele paprikoiden päälle muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä. Laita paprikat leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia välillä käännellen.

  2. Poista kuoret varovasti, kun paprikat ovat vielä lämpimiä. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Siivuta valkosipulit.

  3. Keitä vettä, etikkaa, sokeria ja suolaa kunnes seos kiehahtaa. Kaada seos paprikoiden, valkosipulin ja kapristen päälle puhtaaseen, desinfioituun astiaan. Anna maustua pari päivää ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit