Sellerikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sellerikeitto

Koristele sellerikeitto pistaasilla ja avokadoöljyllä.

23.1.2012 12:54
Määrä4 annosta
Valmistusaika40 min.
Energia370 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    avokadoöljyä tai rypsiöljyä

  • 500 g

    varsiselleriä

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 4 dl

    kasvislientä

  • 4 dl

    kookosmaitoa

  • 1

    laakerinlehti

  • 1

    timjamin oksa

  • vastajauhettua mustapippuria

  • suolaa

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • 100 g

    baby pinaattia

  • Pinnalle:

  • 1 dl

    rouhittuja pistaasipähkinöitä

  • 4 tl

    avokadoöljyä

Valmistusohjeet

  1. Viipaloi lehtisellerin varret. Kuullota viipaleet ja sipulit öljyssä. Lisää kookosmaito, kasvisliemi ja mausteet. Hauduta keittoa kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes varsiselleri on pehmeää. Lisää pinaatti ja soseuta keitto.

  2. Mausta sitruunamehulla ja tarkista maku. Siivilöi keitto ja annostele keittolautasille. Viimeistele keitto pistaasipähkinärouheella ja avokadoöljyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit