Kananpoika-sellerisalaatti

Kananpoika-sellerisalaatti on kevyttä syötävää.
  • 40 min.
  • 4 annosta
  • 389 kcal / annos

Ainekset

4
kananpojan rintafileetä
Marinadi:
3 rkl
öljyä
2 tl
currymaustesekoitusta
1 rkl
sitruunamehua
suolaa
2
varsisellerin vartta viipaleina
2
päärynää kuutioina
2 dl
halkaistuja viinirypäleitä
1 dl
rouhittuja saksanpähkinöitä
100 g
jääsalaattia revittynä
Kastike:
1 dl
turkkilaista jogurttia
½ dl
majoneesia
½ rkl
dijon-sinappia
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
hunajaa
vastajauhettua mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita öljy, curry, sitruunamehu ja suola. Sivele marinadi rintafileille ja anna marinoitua huoneenlämmössä noin tunti.

    Kiehauta selleriviipaleet nopeasti suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä.


  2. Sekoita kastikeainekset ja tarkista maku.
    Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon ja laita kylmään
    maustumaan.

  3. Paista rintafileet paistinpannulla kauniin ruskeiksi.
    Tiputa lämpöä ja anna hautua kannen alla kypsiksi. Varo
    kypsentämästä liikaa sillä silloin liha kuivuu ja sitkistyy.

    Annostele salaatti lautasille. Leikkaa rintafileet viipaleiksi ja
    laita salaatin päälle.

Kommentit

    Näytä lisää