Reseptit
Rouille

Rouille
Rouille on tulinen kastike, joka sopii hyvin tomaattisen kalakeiton lisukkeeksi.
- 10 min.
- 10 annosta
- 109 kcal / annos
Ainekset
- 2
- punaista chiliä
- 1
- siivu kuivunutta maalaisleipää tai ranskanleipää
- 3 rkl
- viinietikkaa
- 3 rkl
- vettä
- 1 rkl
- hunajaa
- 3
- valkosipulinkynttä
- 1
- keltuainen
- 1 tl
- tomaattipyreetä
- suolaa
- 1 ½ dl
- laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä
Valmistusohjeet
- Poista chilistä siemenet. Kiehauta viinietikka, vesi ja hunaja. Liota leipää siinä hetki.
- Hienonna kaikki aineet keskenään tehosekoittimessa ja lisää joukkoon oliiviöljy ohuena nauhana. Lisää tarvittaessa suolaa. Nosta jääkaappiin viilenemään.
Kommentit
Näytä lisää