Rouille

Rouille on tulinen kastike, joka sopii hyvin tomaattisen kalakeiton lisukkeeksi.
  • 10 min.
  • 10 annosta
  • 109 kcal / annos

Ainekset

2
punaista chiliä
1
siivu kuivunutta maalaisleipää tai ranskanleipää
3 rkl
viinietikkaa
3 rkl
vettä
1 rkl
hunajaa
3
valkosipulinkynttä
1
keltuainen
1 tl
tomaattipyreetä
suolaa
1 ½ dl
laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Poista chilistä siemenet. Kiehauta viinietikka, vesi ja hunaja. Liota leipää siinä hetki.
  2. Hienonna kaikki aineet keskenään tehosekoittimessa ja lisää joukkoon oliiviöljy ohuena nauhana. Lisää tarvittaessa suolaa. Nosta jääkaappiin viilenemään.

Kommentit

    Näytä lisää