Tulinen lihakastike

Tulisessa lihakastikkeessa maistuu paahteinen paprika ja chili.
  • 2 t
  • n. 10 annosta, kun tarjolla on muutakin tortillan täytettä
  • 268 kcal / annos

Ainekset

700 g
naudan paistia
1 rkl
maissisuurustetta
1-2 tl
makeaa savupaprikajauhetta
3 rkl
ruokoöljyä
300 g
raakaa chorizomakkaraa
1
punasipuli
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
ruokaöljyä
2
tulista punaista chiliä
2 rkl
tummaa melassisokeria
1 plo
meksikolaista olutta
suolaa
250 g
kirsikkatomaatteja
kourallinen korianteria
Lisäksi:
tortillalettuja
150 g
raastettua cheddarjuustoa
guacamolea
ranskankermaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi liha aivan pieniksi kuutioiksi. Pyörittele lihapalat
    maissisuurusteessa, joka on maustettu paprikajauheella.

    Paista lihapaloihin nopeasti väri pannulla öljyssä. Siirrä
    palat pataan. Kuutioi chorizomakkara ja ruskista palat samalla pannulla, jossa paistoit lihat. Lisää makkarapalat
    pataan. Hienonna sipulit, kuullota niitä hetki pannulla ja
    lisää ne pataan. Lisää pataan hienonnettu chili, sokeri ja olut. Mausta suolalla.

    Anna padan poreilla, kunnes liha on aivan pehmeää. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit ja korianteri.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää