Tulinen lihakastike

Tulisessa lihakastikkeessa maistuu paahteinen paprika ja chili.

27.1.2012 11:04
Määrän. 10 annosta, kun tarjolla on muutakin tortillan täytettä
Valmistusaika2 t
Energia268 kcal / annos

Ainekset

  • 700 g

    naudan paistia

  • 1 rkl

    maissisuurustetta

  • 1-2 tl

    makeaa savupaprikajauhetta

  • 3 rkl

    ruokoöljyä

  • 300 g

    raakaa chorizomakkaraa

  • 1

    punasipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    ruokaöljyä

  • 2

    tulista punaista chiliä

  • 2 rkl

    tummaa melassisokeria

  • 1 plo

    meksikolaista olutta

  • suolaa

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • kourallinen korianteria

  • Lisäksi:

  • tortillalettuja

  • 150 g

    raastettua cheddarjuustoa

  • guacamolea

  • ranskankermaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi liha aivan pieniksi kuutioiksi. Pyörittele lihapalat maissisuurusteessa, joka on maustettu paprikajauheella. Paista lihapaloihin nopeasti väri pannulla öljyssä. Siirrä palat pataan. Kuutioi chorizomakkara ja ruskista palat samalla pannulla, jossa paistoit lihat. Lisää makkarapalat pataan. Hienonna sipulit, kuullota niitä hetki pannulla ja lisää ne pataan. Lisää pataan hienonnettu chili, sokeri ja olut. Mausta suolalla. Anna padan poreilla, kunnes liha on aivan pehmeää. Lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit ja korianteri.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit