Kaali-karitsanjauhelihapata

Tarjoile kaali-karitsanjauhelihapadan kanssa mustia viinirypäleitä pakastimesta.

1.2.2012 12:30
Määrä4
Valmistusaika1 t 10 min
Energia260 kcal / annos

Ainekset

  • 2 rkl

    voita

  • 400 g

    karitsanjauhelihaa

  • 600 g

    valkokaalia suikalaina

  • 10

    pientä sipulia kuorittuna

  • 2

    porkkanaa viipaleina

  • pala selleriä pieninä kuutioina

  • 2 tl

    provencale-yrttimausteseosta

  • suolaa

  • 2 dl

    demi glace -kastikepohjaa (löytyy kaupan hyllyltä valmiina tetrana)

  • 1 rkl

    hunajaa

  • vastajauhettua valkopippuria

  • vastajauhettua valkopippuria

  • persiljaa

  • Pinnalle:

  • jäisiä mustaherukoita

Valmistusohjeet

  1. Ruskita kevyesti karitsanjauheliha öljyssä. Lisää pataan kaali, sipulit, porkkanat, selleri, yrttimausteseos ja suola. Kuullota miedolla lämmöllä ja lisää loput aineet.

  2. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla uunissa padassa tai liedellä 40 minuuttia. Tarkista maku, sekoita joukkoon persilja ja nauti mustaherukoiden tai puolukoiden kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit