Uuniperuna savulohitäytteellä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uuniperuna savulohitäytteellä

Tarjoile uuniperunat raikkaan salaatin kanssa.

6.2.2012 8:53
Määrä4 annosta
Valmistusaika5 min. + perunan paistoaika n. 1 t
Energia440 kcal / annos yhdellä perunalla

Ainekset

  • Uuniperunat:

  • 2

    isoa uuniperunaa per aikuinen (esim. rosamunda-lajiketta)

  • Savulohitäyte:

  • 200 g

    lämminsavulohta

  • 1 dl

    suolakurkkukuutioita

  • 1

    kovaksi keitetty kananmuna pilkottuna

  • 1 rkl

    sinappia

  • 2 rkl

    ruohosipulia hienonnettuna

  • 100 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 3 rkl

    ranskankermaa

Valmistusohjeet

  1. Pistele perunoihin muutama reikä haarukalla, etteivät ne rikkoudu uunissa. Kypsennä perunoita 175-asteisessa uunissa 1-1½ tuntia, riippuen perunoiden koosta. Ota perunat uunista ja anna niiden jäähtyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

  2. Leikkaa perunaan ristiviilto ja paina peruna auki. Valmista täytteet sillä aikaa, kun perunat ovat uunissa. Sekoita ainekset keskenään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit