Paistettua madetta

Made kuorrutetaan maissijauholla ja paistetaan voissa.

9.2.2012 12:54
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia250 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    madefileetä

  • 3 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

  • valkopippuria

  • 1 dl

    maissijauhoja

  • <b>Paistamiseen:</b>

  • voita

  • <b>Sitruuna-perunapyree:</b>

  • 20

    puikulaperunaa

  • 3 rkl

    voita

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa

  • 1 dl

    persiljaa hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Poista matikasta keskiruoto ja leikkaa se sormen paksuisiksi paloiksi. Mausta kalanpalat sitruunamehulla, suolalla sekä pippurilla. Pyöritä palat maissijauhoissa. Paista kalat kuumalla pannulla voissa kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.

  2. Keitä perunat kuorittuina suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Sekoita kuumien perunoiden joukkoon voi, sitruunamehu, suola ja persilja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit