Paistettua madetta

Made kuorrutetaan maissijauholla ja paistetaan voissa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 250 kcal / annos

Ainekset

600 g
madefileetä
3 rkl
sitruunamehua
suolaa
valkopippuria
1 dl
maissijauhoja
Paistamiseen:
voita
Sitruuna-perunapyree:
20
puikulaperunaa
3 rkl
voita
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
1 dl
persiljaa hienonnettuna

Valmistusohjeet

  1. Poista matikasta keskiruoto ja leikkaa se sormen paksuisiksi
    paloiksi. Mausta kalanpalat sitruunamehulla, suolalla sekä pippurilla.

    Pyöritä palat maissijauhoissa. Paista kalat kuumalla pannulla voissa kunnes ne ovat kypsiä ja kauniin ruskeita.
  2. Keitä perunat kuorittuina suolalla maustetussa vedessä
    juuri ja juuri kypsiksi. Sekoita kuumien perunoiden joukkoon
    voi, sitruunamehu, suola ja persilja.

Kommentit

    Näytä lisää