Madekeitto

Tuore tilli maustaa madekeiton.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 250 kcal / annos

Ainekset

3 rkl
voita
1
punasipuli hienonnettuna
1
fenkoli kuutioina
700 g
perunoita kuutioina
suolaa
1 l
kalalientä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
8
maustepippuria
2
laakerinlehteä
400 g
madefileetä kuutioina
1 rkl
kapriksia
½ dl
hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuullota voissa punasipulit, fenkoli ja perunat.

    Mausta suolalla ja lisää kalaliemi, valkoviini, maustepippurit
    sekä laakerinlehdet. Hauduta kannen alla kunnes perunat ovat melkein kypsiä.

  2. Lisää kalakuutiot ja hauduta kannen alla noin 5 minuuttia.
    Sekoita joukkoon kaprikset ja tilli.

Kommentit

    Näytä lisää