Possunkyljykset sinappi-kermakastikkeessa

Sinappinen kermakastike sopii possunkyljyksille.
  • 1 t 20 min.
  • 4 annosta
  • 545 kcal / annos

Ainekset

4
possunkyljystä
öljyä paistamiseen
½
purjo hienonnettuna
2 rkl
voita
1 l
tuoreita metsäsieniä tai kasvatettuja sieniä tai n. 50 g kuivattuja metsäsieniä, jotka on liotettu pehmeiksi
100 g
kantarellilla maustettua tuorejuustoa
2 dl
kuohukermaa
2 dl
lihalientä
2 rkl
karkeaa maalaissinappia
mustapippuria
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Suolaa kyljykset, paista niihin väri ja siirrä ne uunivuokaan.
    Kuullota purjo pehmeäksi voissa ja lisää hienonnetut sienet. Kuullota vielä hetken aikaa.
  2. Sekoita tuorejuusto, kerma, lihaliemi ja sinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sienten päälle ja anna kiehahtaa.

    Kaada kastike kyljysten päälle ja nosta vuoka uuniin 200 asteeseen 45 minuutiksi. Tarjoile lisänä juuresmuusia.

Kommentit

    Näytä lisää