Possunkyljykset sinappi-kermakastikkeessa

Sinappinen kermakastike sopii possunkyljyksille.

5.3.2012 11:52
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 20 min.
Energia545 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    possunkyljystä

  • öljyä paistamiseen

  • ½

    purjo hienonnettuna

  • 2 rkl

    voita

  • 1 l

    tuoreita metsäsieniä tai kasvatettuja sieniä tai n. 50 g kuivattuja metsäsieniä, jotka on liotettu pehmeiksi

  • 100 g

    kantarellilla maustettua tuorejuustoa

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 2 dl

    lihalientä

  • 2 rkl

    karkeaa maalaissinappia

  • mustapippuria

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Suolaa kyljykset, paista niihin väri ja siirrä ne uunivuokaan. Kuullota purjo pehmeäksi voissa ja lisää hienonnetut sienet. Kuullota vielä hetken aikaa.

  2. Sekoita tuorejuusto, kerma, lihaliemi ja sinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sienten päälle ja anna kiehahtaa. Kaada kastike kyljysten päälle ja nosta vuoka uuniin 200 asteeseen 45 minuutiksi. Tarjoile lisänä juuresmuusia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit