Possunkyljykset italialaisittain

Munakoiso ja tomaatti mehevöittävät possunkyljysten kastikkeen.

5.3.2012 12:04
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min.
Energia362 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    possun kyljystä

  • suolaa

  • pippuria

  • oliiviöljyä paistamiseen

  • Kasvislisuke:

  • 1

    munakoiso kuutioina

  • 6

    valkosipulinkynttä puolitettuna

  • 2

    punasipulia lohkoina

  • oliiviöljyä paistamiseen

  • 1 rkl

    kuivattua pizzamausteseosta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 400 ml

    säilöttyjä tomaatteja

  • 50 g

    kapriksia

  • loraus tummaa balsamicoviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Mausta kyljykset ja paista niihin väri oliiviöljyssä. Pilko kasvikset ja kuullota niitä hetki öljyssä. Mausta yrttimausteseoksella, suolalla ja pippurilla.

  2. Lusikoi kasvikset kyljysten päälle. Kaada päälle säilötyt tomaatit, kaprikset, oliivit ja pirskottele päälle balsamicoa. Nosta 180-asteiseen uuniin 40-50 minuutiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit