Ainekset
4
possun kyljystä
1
sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
4 tl
kuivattua minttua
oliiviöljyä paistamiseen
6-8
perunaa
4
kokonaista valkosipulinkynttä
4
isoa tomaattia
2
paprikaa kuutioina
3 dl
kreikkalaista kuivaa valkoviiniä
pari romariinin- ja timjaminoksaa
200 g
fetajuustoa
Valmistusohjeet
Hiero kyljyksiin sitruunanmehua, -kuorta ja mausteet. Anna marinoitua kylmässä yön yli. Paista kyljykset oliiviöljyssä ja nosta uunivuokaan. Lohko vuokaan perunat, murskatut valkosipulit, tomaatit, paprikat ja kaada päälle viiniä.
Laita vuokaan tuoreet yrtit ja murusta päälle fetajuusto. Paista 180-asteisessa uunissa noin tunti. Peitä kannella tai foliolla puolessa välissä paistoa.