Possunkyljykset kreikkalaisittain

Tuoreet yrtit ja fetajuusto maustavat possunkyljykset.

5.3.2012 12:09
Määrä4 annosta
Valmistusaikayön yli marinointi ja 1 t 20 min. valmistusta
Energia624 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    possun kyljystä

  • 1

    sitruunan mehu ja raastettu kuori

  • suolaa ja pippuria

  • 4 tl

    kuivattua minttua

  • oliiviöljyä paistamiseen

  • 6-8

    perunaa

  • 4

    kokonaista valkosipulinkynttä

  • 4

    isoa tomaattia

  • 2

    paprikaa kuutioina

  • 3 dl

    kreikkalaista kuivaa valkoviiniä

  • pari romariinin- ja timjaminoksaa

  • 200 g

    fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Hiero kyljyksiin sitruunanmehua, -kuorta ja mausteet. Anna marinoitua kylmässä yön yli. Paista kyljykset oliiviöljyssä ja nosta uunivuokaan. Lohko vuokaan perunat, murskatut valkosipulit, tomaatit, paprikat ja kaada päälle viiniä.

  2. Laita vuokaan tuoreet yrtit ja murusta päälle fetajuusto. Paista 180-asteisessa uunissa noin tunti. Peitä kannella tai foliolla puolessa välissä paistoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit