Reseptit
Possunkyljykset kreikkalaisittain

Possunkyljykset kreikkalaisittain
Tuoreet yrtit ja fetajuusto maustavat possunkyljykset.
- yön yli marinointi ja 1 t 20 min. valmistusta
- 4 annosta
- 624 kcal / annos
Ainekset
- 4
- possun kyljystä
- 1
- sitruunan mehu ja raastettu kuori
- suolaa ja pippuria
- 4 tl
- kuivattua minttua
- oliiviöljyä paistamiseen
- 6-8
- perunaa
- 4
- kokonaista valkosipulinkynttä
- 4
- isoa tomaattia
- 2
- paprikaa kuutioina
- 3 dl
- kreikkalaista kuivaa valkoviiniä
- pari romariinin- ja timjaminoksaa
- 200 g
- fetajuustoa
Valmistusohjeet
- Hiero kyljyksiin sitruunanmehua, -kuorta ja mausteet. Anna marinoitua kylmässä yön yli.
Paista kyljykset oliiviöljyssä ja nosta uunivuokaan. Lohko vuokaan perunat, murskatut valkosipulit, tomaatit, paprikat
ja kaada päälle viiniä. - Laita vuokaan tuoreet yrtit ja murusta päälle fetajuusto. Paista 180-asteisessa uunissa noin tunti. Peitä kannella tai foliolla puolessa välissä paistoa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää