Possunkyljykset kreikkalaisittain

Tuoreet yrtit ja fetajuusto maustavat possunkyljykset.
  • yön yli marinointi ja 1 t 20 min. valmistusta
  • 4 annosta
  • 624 kcal / annos

Ainekset

4
possun kyljystä
1
sitruunan mehu ja raastettu kuori
suolaa ja pippuria
4 tl
kuivattua minttua
oliiviöljyä paistamiseen
6-8
perunaa
4
kokonaista valkosipulinkynttä
4
isoa tomaattia
2
paprikaa kuutioina
3 dl
kreikkalaista kuivaa valkoviiniä
pari romariinin- ja timjaminoksaa
200 g
fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Hiero kyljyksiin sitruunanmehua, -kuorta ja mausteet. Anna marinoitua kylmässä yön yli.

    Paista kyljykset oliiviöljyssä ja nosta uunivuokaan. Lohko vuokaan perunat, murskatut valkosipulit, tomaatit, paprikat
    ja kaada päälle viiniä.
  2. Laita vuokaan tuoreet yrtit ja murusta päälle fetajuusto. Paista 180-asteisessa uunissa noin tunti. Peitä kannella tai foliolla puolessa välissä paistoa.

Kommentit

    Näytä lisää