Chorizo-linssipata

Chorizomakkara on hieman tulinen ja paprikainen espanjalainen makkara.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 659 kcal / annos

Ainekset

400 g
pieniä chorizoraakamakkaroita
2
punasipulia siivutettuina
4
valkosipulinkynttä siivutettuina
2 rkl
öljyä
ripaus paprikajauhetta
½ tl
kuivattua chiliä
250 g
vihreitä puy-linssejä
8 dl
lihalientä
persiljaa
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Paista makkaroihin väri padassa ja siirrä sivuun. Älä puhdista pataa. Lisää öljyä, kuullota sipulia ja mausteita hetki. Lisää linssit ja lihaliemi. Lisää makkarat.
  2. Anna hautua kannen alla noin 25 minuuttia. Lisää kermaa ja kuumenna.

Kommentit

    Näytä lisää