Jauheliha-perunasoselaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliha-perunasoselaatikko

Pinaatti tuo jauheliha-perunasoselaatikkoon upean värin.

9.3.2012 8:30
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia480 kcal / annos

Ainekset

  • <b>Lihakastike:</b>

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    rypsiöljyä

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 4 dl

    tomaattimurskaa

  • 2 tl

    kuivattua yrttiseosta

  • 380 g

    Salsa Mediterranean -papuseosta

  • 1 tl

    kuivattua valkosipulirouhetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Perunamuusi:</b>

  • 800 g

    jauhoisia perunoita

  • 20 g

    voita

  • 2 dl

    maitoa

  • suolaa

  • 150 g

    pussi pakastepinaattia sulatettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää jauheliha, ruskista. Lisää loput aineet ja anna kiehua noin vartti.

  2. Keitä perunat kypsiksi, kuori ja survo ne voin, maidon sekä kuumennetun pinaatin kanssa. Mausta suolalla.

  3. Kaada kastike voidellun uunivuoan pohjalle ja lusikoi muusi kastikkeen päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, että perunamuusi saa ruskean pinnan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit