Jauheliha-perunasoselaatikko

Pinaatti tuo jauheliha-perunasoselaatikkoon upean värin.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 480 kcal / annos

Ainekset

Lihakastike:
1
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
jauhelihaa
4 dl
tomaattimurskaa
2 tl
kuivattua yrttiseosta
380 g
Salsa Mediterranean -papuseosta
1 tl
kuivattua valkosipulirouhetta
suolaa
mustapippuria
Perunamuusi:
800 g
jauhoisia perunoita
20 g
voita
2 dl
maitoa
suolaa
150 g
pussi pakastepinaattia sulatettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää jauheliha, ruskista. Lisää loput aineet ja anna kiehua noin vartti.

  2. Keitä perunat kypsiksi, kuori ja survo ne voin, maidon sekä kuumennetun pinaatin kanssa. Mausta suolalla.

  3. Kaada kastike voidellun uunivuoan pohjalle ja lusikoi muusi kastikkeen päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, että perunamuusi saa ruskean pinnan.

Kommentit

    Näytä lisää