Paprikakeitto

Värikäs paprikakeitto maistuu tuoreen leivän kanssa.
  • 45 min.
  • 4 annosta
  • 325 kcal / annos

Ainekset

2
punaista paprikaa
4
tomaattia
2
punasipulia
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
ripaus savusuolaa
1 l
kasvislientä
vastajauhettua mustapippuria
100 g
tuorejuustoa
1 dl
basilikaa hienonnettuna
Pinnalle:
4 tl
maustamatonta jogurttia
yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa paprika paloiksi. Halkaise tomaatit. Viipaloi punasipulit ja kuori valkosipulit. Nosta ainekset uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä ja savusuolaa.

    Paahda kasviksia 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  2. Lisää vihannekset kiehuvaan kasvisliemeen. Mausta mustapippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää tuorejuusto ja basilika. Soseuta sauvasekoittimella ja tarkista maku. Annostele lautasille, koristele jogurtilla ja
    yrteillä. Nauti maalaisleivän kera.

Kommentit

    Näytä lisää