Herkkutattipasta

Herkkutattipasta on maustettu nokkosella.
  • 10 min.
  • 4 annosta
  • 599 kcal / annos

Ainekset

2
isoa herkkutattia tai n. 50 g kuivattuja tatteja, jotka on liotettu pehmeiksi
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
2 rkl
kuivattua nokkosta tai ½ l ryöpättyä tuoretta
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
voita
suolaa
mustapippuria
kermaa
500 g
tuore-tagliatellepastaa
parmesaanijuustoa

Valmistusohjeet

  1. Esivalmistele sienet sen mukaan ovatko ne tuoreita tai säilöttyjä. Suolasienistä pitää kiehauttaa ylimääräinen suola pois ja kuivatut sienet pitää liottaa hyvin.

    Herkkutatteja saa myös säilykkeenä miedossa suolaliemessä, jolloin ne voi vain pilkkoa.
  2. Viipaloi tatit ja hienonna sipulit. Laita pasta kiehumaan
    pakkauksen ohjeen mukaan. Tuore pasta vaatii vain muutaman minuutin keittoajan.

  3. Paista tatteja hetki pannulla ja lisää öljy, voi ja sipulit ja murskattu nokkonen pannuun.

    Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada joukkoon kermaa. Tarjoile pastan ja parmesaanijuuston kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää