Suppilovahverouunivuoka

Kuorruta suppilovahverovuoka vuohenjuustolla.

9.3.2012 13:48
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 30 min.
Energia532 kcal / annos

Ainekset

  • 1 ½ dl

    riisi-kauraseosta

  • 250 g

    suppilovahveroita tuoreena tai n. 30 g kuivattuja liotettuja

  • 2

    sipulia hienonnettuna

  • 2 rkl

    voita tai öljyä

  • 500 g

    raastettua raakaa punajuurta

  • 250 g

    vuohenjuustoa

  • 2

    kananmunaa

  • 4 dl

    maitoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi-kauraseos pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna sienet. Paista sipulia ja sieniä pannulla voissa hetki. Yhdistä ainekset voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle murustettua vuohenjuustoa.

  2. Kaada päälle munamaito ja paista 180-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit