Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on helppoa ja maistuvaa kotiruokaa.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 487 kcal / annos

Ainekset

400 g
makaroneja
400 g
jauhelihaa
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
ruokaöljyä
ripaus suolaa
mustapippuria
1 tl
kuivattua yrttimausteseosta
Munamaito:
2
kananmunaa
7 dl
täysmaitoa
suolaa
Pinnalle:
2 dl
voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

    Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon kuullottumaan. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja yrttiseoksella.
  2. Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).

    Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.
  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Kommentit

    Näytä lisää