Makaronilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makaronilaatikko

Makaronilaatikko on helppoa ja maistuvaa kotiruokaa.

16.3.2012 11:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia487 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    makaroneja

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 1 rkl

    ruokaöljyä

  • ripaus suolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl

    kuivattua yrttimausteseosta

  • <b>Munamaito:</b>

  • 2

    kananmunaa

  • 7 dl

    täysmaitoa

  • suolaa

  • <b>Pinnalle:</b>

  • 2 dl

    voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Ruskista jauheliha öljyssä ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon kuullottumaan. Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja yrttiseoksella.

  2. Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l). Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit