Uunilohi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uunilohi

Uunilohi maustetaan sitruunalla ja tuoreella tillillä. Tämä on loistavaa arkiruokaa!

23.3.2012 10:02
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min.
Energia445 kcal / annos

Ainekset

  • 800 g

    lohifileetä

  • hienoa merisuolaa

  • mustapippuria

  • 1 dl

    hienonnettua tilliä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • öljyä vuoan voiteluun

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Öljyä vuoka ja nosta lohifilee siihen.

  2. Rouhi lohifileen pintaan merisuolaa ja mustapippuria. Ripottele uunilohen päälle tilliä ja raastetun sitruunan kuorta.

  3. Nosta lohifilee uuniin noin 25 minuutiksi ja tarjoile perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit