Täytetyt ranskalaiset tattariletut

Tattariletut voi täyttää haluamallaan tavalla. Jauheliha ja sienet ovat herkullinen yhdistelmä.
  • 2 ½ t
  • 12 isoa lettua
  • 563 kcal / annos

Ainekset

4 ½ dl
tattarijauhoja
1 tl
hienoa merisuolaa
6 dl
vettä
1
kananmuna
voita paistamiseen
Täyte:
400 g
jauhelihaa
3 tl
yrttimausteseosta
suolaa ja pippuria
200 g
herkkusieniä
150 g
ranskankermaa
50 g
voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä jauhot, suola ja vesi. Vatkaa voimakkaasti. Anna
    taikinan tekeytyä huoneenlämmössä huoneenlämmössä
    kaksi tuntia, ennen kuin lisäät kananmunan.
    Lisää muna ja vähän nestettä tarvittaessa.

  2. Kuumenna voita isolla pannulla ja lisää n. 1 dl taikinaa
    pannulle ohuelti. Paista lettu molemmilta puolilta. Pidä letut
    lämpiminä siihen asti, kun täytät ne.

  3. Paista jauheliha ja mausta se. Paista siivutetut herkkusienet rapeiksi. Kuumenna ranskankerma ja lisää siihen juustoraastetta. Täytä letut.

Kommentit

    Näytä lisää