Täytetyt ranskalaiset tattariletut - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt ranskalaiset tattariletut

Tattariletut voi täyttää haluamallaan tavalla. Jauheliha ja sienet ovat herkullinen yhdistelmä.

23.3.2012 10:07
Määrä12 isoa lettua
Valmistusaika2 ½ t
Energia563 kcal / annos

Ainekset

  • 4 ½ dl

    tattarijauhoja

  • 1 tl

    hienoa merisuolaa

  • 6 dl

    vettä

  • 1

    kananmuna

  • voita paistamiseen

  • <b>Täyte:</b>

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 3 tl

    yrttimausteseosta

  • suolaa ja pippuria

  • 200 g

    herkkusieniä

  • 150 g

    ranskankermaa

  • 50 g

    voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä jauhot, suola ja vesi. Vatkaa voimakkaasti. Anna taikinan tekeytyä huoneenlämmössä huoneenlämmössä kaksi tuntia, ennen kuin lisäät kananmunan. Lisää muna ja vähän nestettä tarvittaessa.

  2. Kuumenna voita isolla pannulla ja lisää n. 1 dl taikinaa pannulle ohuelti. Paista lettu molemmilta puolilta. Pidä letut lämpiminä siihen asti, kun täytät ne.

  3. Paista jauheliha ja mausta se. Paista siivutetut herkkusienet rapeiksi. Kuumenna ranskankerma ja lisää siihen juustoraastetta. Täytä letut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit