Tomaattinen nakkikastike

Pieni ripaus peperonchinoa sopii hyvin nakkikastikkeeseen tuomaan potkua.
  • 30 min.
  • 4 annosta
  • 520 kcal / annos

Ainekset

300 g
nakkeja
2 rkl
öljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
4 dl
tomaattimurskaa
halutessasi 1 peperonchino
vahva kuivattu chili tai ripaus chilijauhetta
2 dl
lihalientä
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi nakit ja paista ne ruskeiksi öljyssä. Siirrä sivuun.

    Kuullota hienonnettua sipulia ja valkosipulia hetki pannulla. Lisää nakit, tomaattimurska, peperonchino ja lihaliemi.

  2. Mausta kastike suolalla ja pippurilla ja annan sen
    kiehua noin 20 minuuttia. Tarjoile perunoiden tai muusin
    kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää