Sitruunaseitiä ja uuniperunoita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruunaseitiä ja uuniperunoita

Tomaatti ja sitruuna maustavat uuniseitin ja perunat.

11.4.2012 11:13
Valmistusaika40 min.
Energia298 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    perunoita ohuina siivuina

  • suolaa

  • mustapippuria

  • oliiviöljyä

  • 400 g

    pakasteseitiä

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 1

    sitrunna

  • ½ nippua

    lehtipersiljaa

  • suolaa

  • 250 g

    tomaatinpaloja

Valmistusohjeet

  1. Siivuta perunat ja esikeitä ne melkein kypsiksi kiehuvassa vedessä. Pyöräytä ne oliiviöljyssä ja mausteissa. Levitä uunivuoan pohjalle. Nosta päälle sulatetut pakasteseitifileet. Purista sitruunasta mehu ja raasta kuori.

  2. Hienonna valkosipuli, sitruunankuori ja persilja ja mausta suolalla. Ripottele seos ja kaada sitruunamehu kalan päälle. Ripottele tomaatteja uunivuokaan ja nosta vuoka 200-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit