Karitsavartaat

Karitsan paahtopaisti on murea valinta lihavartaisiin.

13.4.2012 10:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min. + marinointiaika
Energia225 kcal / annos

Ainekset

  • 4

    karitsan paahtopaistia (noin. 150 g / kpl)

  • <b>Marinadi:</b>

  • 2 tl

    harissaa

  • 1 tl

    jeeraa

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 tl

    jauhettuja korianterinsiemeniä

  • 1 tl

    cayennenpippuria

  • 2 rkl

    tuoretta raastettua inkivääriä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • merisuolaa

  • mustapippuria

  • 1 tl

    sokeria

  • 2 rkl

    öljyä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään muovipussissa. Paloittele paahtopaisti ja lisää palat marinadiin. Sulje muovipussi huolellisesti ja anna lihojen maustua jääkaapissa vuorokauden.

  2. Ota lihat pari tuntia ennen paistoa huoneenlämpöön. Työnnä palat vartaisiin ja grillaa tai paista vartaat uunissa 220 asteessa noin 10-15 min. riippuen palojen koosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit