Marokkolainen bulgursalaatti

Voit käyttää bulgursalaatissa myös couscousia.

13.4.2012 11:00
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min.
Energia328 kcal / annos

Ainekset

  • 3 tl

    Ras el Hanout -mausteseosta (esim. Al'Fez-merkkistä)

  • 3 rkl

    öljyä

  • 1

    sipuli hienonnettuna

  • 1

    paprika kuutioituna

  • 1

    kesäkurpitsa raastettuna

  • 2 dl

    bulgur-vehnää tai couscousia

  • 2 dl

    kasvislientä

  • 2 ½ dl

    appelsiinimehua

  • nippu korianteria hienonnettuna

  • kourallinen rusinoita

  • 50 g

    paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Paahda mausteita öljyssä noin minuutti. Lisää hienonnetut sipulit ja kuullota pehmeäksi. Lisää paprika sekä kesäkurpitsa ja jatka kuullotusta noin 4 minuuttia.

  2. Lisää bulgur ja nesteet. Anna kiehua kypsäksi. Lisää loput ainekset ja tarjoile kuumana tai hieman haaleana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit