Marokkolainen bulgursalaatti

Voit käyttää bulgursalaatissa myös couscousia.
  • 25 min.
  • 4 annosta
  • 328 kcal / annos

Ainekset

3 tl
Ras el Hanout -mausteseosta (esim. Al'Fez-merkkistä)
3 rkl
öljyä
1
sipuli hienonnettuna
1
paprika kuutioituna
1
kesäkurpitsa raastettuna
2 dl
bulgur-vehnää tai couscousia
2 dl
kasvislientä
2 ½ dl
appelsiinimehua
nippu korianteria hienonnettuna
kourallinen rusinoita
50 g
paahdettuja mantelilastuja

Valmistusohjeet

  1. Paahda mausteita öljyssä noin minuutti. Lisää hienonnetut
    sipulit ja kuullota pehmeäksi. Lisää paprika sekä kesäkurpitsa ja jatka kuullotusta noin 4 minuuttia.
  2. Lisää bulgur ja nesteet. Anna kiehua kypsäksi. Lisää loput
    ainekset ja tarjoile kuumana tai hieman haaleana.

Kommentit

    Näytä lisää