Reseptit

Halloumisalaatti ja vehnäolutvinegrette

Vehnäolutvinegrette sopii halloumisalaatin kanssa.
  • 20 min.
  • 4 annosta
  • 313 kcal / annos

Ainekset

erilaisia salaatteja esim. pinaattia, vuonankaalia ja rucolaa
250 g
kirsikkatomaatteja
300 g
halloumijuustoa
Omena-vehnäolutvinegrette:
1 dl
makeuttamatonta omenamehua
1 dl
vehnäolutta esim. Hoegaarden Witbier
2 rkl
raakaruokosokeria
1 tl
merisuolaa
1 rkl
omena-hunajaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Ravista kastikkeen ainekset kannellisessa purkissa voimakkaasti ja nosta jääkaappiin.
  2. Sekoita salaatit ja tomaatti keskenään. Siivuta ja paista juustosiivut. Kokoa salaatti ja ota kastike jääkaapista. Ravista voimakkaasti purkkia ja pirskottele sitä salaatin päälle.

Kommentit

    Näytä lisää