Reseptit
Halloumisalaatti ja vehnäolutvinegrette

Halloumisalaatti ja vehnäolutvinegrette
Vehnäolutvinegrette sopii halloumisalaatin kanssa.
- 20 min.
- 4 annosta
- 313 kcal / annos
Ainekset
- erilaisia salaatteja esim. pinaattia, vuonankaalia ja rucolaa
- 250 g
- kirsikkatomaatteja
- 300 g
- halloumijuustoa
- Omena-vehnäolutvinegrette:
- 1 dl
- makeuttamatonta omenamehua
- 1 dl
- vehnäolutta esim. Hoegaarden Witbier
- 2 rkl
- raakaruokosokeria
- 1 tl
- merisuolaa
- 1 rkl
- omena-hunajaviinietikkaa
- 3 rkl
- oliiviöljyä
Valmistusohjeet
- Ravista kastikkeen ainekset kannellisessa purkissa voimakkaasti ja nosta jääkaappiin.
- Sekoita salaatit ja tomaatti keskenään. Siivuta ja paista juustosiivut. Kokoa salaatti ja ota kastike jääkaapista. Ravista voimakkaasti purkkia ja pirskottele sitä salaatin päälle.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää