Reseptit
Kuumaa juustoa ja grissinejä

Kuumaa juustoa ja grissinejä
Dippaile leipätikkuja kuumaan ja pehmeään juustoon.
- 30 min
- 4 annosta
- 800 kcal / annos
Ainekset
- n.500 g
- Mont d'Or juustoa
- (vaihtoehtoisesti voit käyttää jotain muuta puurasiaan pakattua juustoa.)
- ½ dl
- valkoviiniä
- pippuria
- pari oksaa timjamia
- foliota
- Tarjolle:
- grissinejä tai tuoretta leipää
- hunajaa
- tuoreita hedelmiä esim. päärynää
- raikasta salaattia
Valmistusohjeet
- Poista juustoista muovikääreet.
Tee juustojen keskelle reikä ja lorauta sinne valkoviiniä. Ripottele päälle vähän pippuria ja pari timjamin lehteä.
- Kääri rasiat folioon. Nosta 180-asteiseen uuniin noin 25 minuutiksi. Tarjoile pehmeät juustot grissineiden tai leivän kanssa.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää