Kuumaa juustoa ja grissinejä

Dippaile leipätikkuja kuumaan ja pehmeään juustoon.
  • 30 min
  • 4 annosta
  • 800 kcal / annos

Ainekset

n.500 g
Mont d'Or juustoa
(vaihtoehtoisesti voit käyttää jotain muuta puurasiaan pakattua juustoa.)
½ dl
valkoviiniä
pippuria
pari oksaa timjamia
foliota
Tarjolle:
grissinejä tai tuoretta leipää
hunajaa
tuoreita hedelmiä esim. päärynää
raikasta salaattia

Valmistusohjeet

  1. Poista juustoista muovikääreet.

    Tee juustojen keskelle reikä ja lorauta sinne valkoviiniä. Ripottele päälle vähän pippuria ja pari timjamin lehteä.

  2. Kääri rasiat folioon. Nosta 180-asteiseen uuniin noin 25 minuutiksi. Tarjoile pehmeät juustot grissineiden tai leivän kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit