Vuohenjuustoleipänen ja omena-vehnäolutvinegrette - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vuohenjuustoleipänen ja omena-vehnäolutvinegrette

Tarjoile vuohenjuustoleivät hieman lämpiminä kylmän oluen kanssa.

18.4.2012 11:53
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min.

Ainekset

  • 4

    palaa paahtoleipää

  • n.200 g

    vuohenjuustoa

  • rucolaa

  • öljyä

  • Omena-vehnäolutvinegrette:

  • 1

    omena kuutioina

  • 1 dl

    vehnäolutta

  • 1 rkl

    sokeria

  • 1 rkl

    omenasosetta

  • 1 rkl

    balsamicoa

  • 2 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vinegretten ainekset ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Leikkaa paahtoleivästä reunat pois ja paahda leivät. Voit tehdä pienempiä leipäsiä. Sivele hieman öljyä päälle. Paahda kuumalla, kuivalla pannulla noin 1 cm paksuiset vuohenjuustoviipaleet.

  2. Kokoa leipäset laittamalla leivän päälle vähän rucolaa, vuohenjuustoviipale ja pirskottele päälle omena-vehnäolutvinegretteä. Resepti: Anikó Lehtinen / Sinebrychoff Kuva: Sami Repo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit