Vuohenjuustoleipänen ja omena-vehnäolutvinegrette

Tarjoile vuohenjuustoleivät hieman lämpiminä kylmän oluen kanssa.
  • 15 min.
  • 4 annosta

Ainekset

4
palaa paahtoleipää
n.200 g
vuohenjuustoa
rucolaa
öljyä
Omena-vehnäolutvinegrette:
1
omena kuutioina
1 dl
vehnäolutta
1 rkl
sokeria
1 rkl
omenasosetta
1 rkl
balsamicoa
2 rkl
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vinegretten ainekset ja anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

    Leikkaa paahtoleivästä reunat pois ja paahda leivät. Voit tehdä pienempiä leipäsiä. Sivele hieman öljyä päälle. Paahda kuumalla, kuivalla pannulla noin 1 cm paksuiset vuohenjuustoviipaleet.

  2. Kokoa leipäset laittamalla leivän päälle vähän rucolaa, vuohenjuustoviipale ja pirskottele päälle omena-vehnäolutvinegretteä.


    Resepti: Anikó Lehtinen / Sinebrychoff
    Kuva: Sami Repo

Kommentit

    Näytä lisää