Herkkujuustoa ja olut-sipulihilloke

Juuston kanssa sopii hyvin hieman makea, olussa pehmennyt sipulihilloke.
  • 1 vrk
  • 4 annosta

Ainekset

300 g
kovaa, kypsytettyä juustoa paloiteltuna
Olut-sipulihilloke:
2
sipulia
loraus vaaleaa luostarityylistä olutta esim. Grimbergen Blonde
½ dl
fariinisokeria
½ dl
balsamiviinietikkaa
muutama timjaminoksa

Valmistusohjeet

  1. Pilko sipulit ja kiehauta ne oluessa. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminoksat. Anna kiehua 30 minuuttia. Jäähdytä yön yli.

    Tarjoa juustokuutioiden kanssa. Tarjoile kylmän oluen kanssa.


    Resepti: Anikó Lehtinen / Sinebrychoff
    Kuva: Sami Repo

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit