Herkkujuustoa ja olut-sipulihilloke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Herkkujuustoa ja olut-sipulihilloke

Juuston kanssa sopii hyvin hieman makea, olussa pehmennyt sipulihilloke.

18.4.2012 11:57
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 vrk

Ainekset

  • 300 g

    kovaa, kypsytettyä juustoa paloiteltuna

  • Olut-sipulihilloke:

  • 2

    sipulia

  • loraus vaaleaa luostarityylistä olutta esim. Grimbergen Blonde

  • ½ dl

    fariinisokeria

  • ½ dl

    balsamiviinietikkaa

  • muutama timjaminoksa

Valmistusohjeet

  1. Pilko sipulit ja kiehauta ne oluessa. Lisää fariinisokeri, balsamiviinietikka ja timjaminoksat. Anna kiehua 30 minuuttia. Jäähdytä yön yli. Tarjoa juustokuutioiden kanssa. Tarjoile kylmän oluen kanssa. Resepti: Anikó Lehtinen / Sinebrychoff Kuva: Sami Repo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit