Punajuuri-jauhelihakastike

Punajuuri tuo väriä perinteiseen jauhelihakastikkeeseen.
  • 30 min.
  • 4 annosta
  • 741 kcal / annos

Ainekset

400 g
spaghettia
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
1
iso punajuuri raastettuna
3 rkl
öljyä
400 g
jauhelihaa
Halutessasi lisää:
1 dl
hienonnettuja kuivattuja sieniä, esim. suppilovahveroita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
vettä
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä spaghetti. Hienonna sipulit ja raasta punajuuri. Kuullota niitä öljyssä kasarissa, kunnes punajuuri on pehmeää.

    Ruskista jauheliha toisessa pannussa ja lisää se kasariin.
  2. Ripottele sekaan kuivattu sienijauhe ja jauhot. Sekoita hyvin. Lisää vesi ja anna hautua noin 15 minuuttia. Lisää kerma ja kuumenna. Tarjoile spaghetin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää