Reseptit

Rydbergin pihvi

Rydberginpihvi ei ole kuitenkaan pihvi, kuten nimi antaa ymmärtää. Se on vähän parempi versio pyttipannusta.
  • 30 min.
  • 4 annosta
  • 560 kcal / annos

Ainekset

400 g
härän sisäfileetä
600 g
perunaa (kiinteää lajiketta)
1
sipuli
30 g
voita
suolaa
halutessasi tarjolle myös suolakurkkua, etikkapunajuurta ja uppomunia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä pari minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Älä keitä kypsäksi, sillä ne kypsyvät vielä pannulla voissa. Siivilöi perunoista ylimääräinen vesi pois ja anna jäähtyä ennen paistoa.
  2. Hienonna sipuli. Leikkaa liha kuutioiksi. Paista perunat, sipuli ja liha erikseen.

    Kuullota hienonnettua sipulia voissa. Siirrä sivuun odottamaan. Paista perunakuutiot voissa ruskeiksi ja kypsiksi. Lisää pannulle paistetut sipulit.
  3. Paista toisessa pannussa lihakuutiot voissa melkein kypsiksi, jättäen ne hieman roseeksi sisältä. Mausta suolalla.
  4. Sekoita ainekset lopuksi keskenään tai tarjoile ne erikseen aseteltuna lautasella suolakurkun, etikkapunajuurien ja uppomunan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää