Reseptit
Wallenbergin pihvi

Wallenbergin pihvi
Wallenbergin pihvi tarjoillaan usein muusin ja herneiden kanssa.
- 50 min.
- 4 annosta
- 626 kcal / annos
Ainekset
- 600 g
- vasikanjauhelihaa
- 3
- munankeltuaista
- 2 tl
- mausteseosta jossa on:
- 2
- osaa valkopippuria
- 2
- osaa muskottipähkinää
- 1
- osa maustepippuria
- 1
- osa neilikkaa
- suolaa
- 2 dl
- kuohukermaa
- 2
- paksua siivua vaaleaa kuivunutta vanhaa leipää
- ilman kuoria hienonnettuna leipärouheeksi
- voita paistamiseen
- Tarjolle:
- perunamuusia ja keitettyjä herneitä
Valmistusohjeet
- Laita kaikki aineet kylmään hyvissä ajoin ennen massan tekoa.
Ainesten ja sekoitusastian tulee olla kylmiä koko valmistuksen ajan. - Sekoita lihan joukkoon keltuaiset ja mausteet. Lisää kerma
juoksevana nauhana koko ajan hyvin sekoittaen. Muotoile
taikinasta neljä pulleaa pihviä ja paneroi ne leipärouheessa. - Paista pihvit miedolla lämmöllä voissa. Jätä pihvit sisältä hieman punertaviksi.
Tarjoile pihvit keitettyjen herneiden kanssa.
Kommentit
Näytä lisää