Janssoninkiusaus

Tilli maustaa janssoninkiusauksen.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 257 kcal / annos

Ainekset

1 kg
perunaa
1
sipuli
100 g
anjovista
1 rkl
rypsiöljyä
suolaa
ripaus
valkopippuria
3 dl
kerma-maitoseosta
50 g
tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat ja sipuli. Leikkaa perunat ohuiksi suikaleiksi ja
    hienonna sipuli. Valuta anjovisfileet ja leikkaa pienemmiksi
    paloiksi.
  2. Voitele uunivuoka öljyllä.

    Levitä vuokaan kerroksittain perunasuikaleita, sipulia ja
    anjovista sekä ripottele väleihin suolaa. Kaada vuokaan ainesten päälle puolet kerma-maidosta.
  3. Paista kiusausta 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Lisää loput nesteestä ja jatka paistamista vielä 25-30 minuuttia.

    Ripottele pinnalle tuoretta tilliä.

Kommentit

    Näytä lisää