Minestronepata

Pikkuinen minipasta sopii hyvin minestronepataan.

4.5.2012 8:59
Määrä4 annosta
Valmistusaika30 min.
Energia312 kcal / annos

Ainekset

  • ½

    purjo

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    varsiselleri

  • oliiviöljyä

  • 200 g

    jauhelihaa

  • suolaa

  • pippuria

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 230 g

    valkoisia tai ruskeita kypsiä papuja

  • 6 dl

    lihalientä

  • 2 dl

    pientä pastaa esim. Barilla piccolini

  • 1 dl

    kaalia hienonnettuna

  • 1 dl

    parmesaanijuustoa raastettuna

Valmistusohjeet

  1. Hienonna purjo, valkosipuli, porkkana ja selleri. Kuullota niitä öljyssä kattilassa. Paista jauheliha erillisellä pannulla ja mausta se suolalla ja pippurilla.

  2. Lisää kattilaan tomaattimurska, pavut, lihaliemi, pasta ja kaali. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää.

  3. Lisää jauheliha ja anna kuumentua. Tarjoile annosten kanssa parmesaaniraastetta ja tuoretta leipää. Voit lisätä nesteen määrää, jolloin padasta tulee keittomaisempi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit