Mysli

Itse tehtyyn mysliin voi laittaa oman maun mukaan pähkinöitä, siemeniä ja hiutaleita. Mausta mysli kanelilla ja inkiväärillä.
  • 30 min. + jäähdytys
  • 10 annosta
  • 238 kcal / annos

Ainekset

3 dl
neljän viljan hiutaleita
1 dl
leseseosta
1 dl
kookoshiutaleita
200 g
erilaisia pähkinöitä
½ dl
ruokosokerisiirappia
1 tl
kanelia
1 tl
ikiväärijauhetta
2 dl
kuivattuja hedelmiä
50 g
tummaa suklaata rouhittuna tai raakasuklaa nibsejä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 190 asteeseen. Sekoita kaikki myslin ainekset keskenään kuivattuja hedelmiä ja suklaarouhetta lukuun ottamatta. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaisesti.

  2. Paahda mysliseosta noin 10-15 min. Kääntele seosta muutamaan otteeseen paiston aikana. Ota seos pois uunista, kun mysli on saanut kevyen paistopinnan.

  3. Anna jäähtyä. Suikaloi hedelmät ja sekoita ne suklaarouheen kanssa myslin joukkoon.

    Säilö ilmatiiviiseen rasiaan.

Kommentit

    Näytä lisää