Makkarastroganov

Makkarastroganoffissa maistuu suolakurkku.
  • 25 min
  • 4 annosta
  • 680 kcal / annos

Ainekset

500 g
lenkkimakkaraa
1
sipuli
1 rkl
öljyä
2 rkl
tomaattisosetta
1 rkl
sinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria
3 dl
lihalientä
1 dl
maustekurkun lientä
2 rkl
vehnäjauhoja
120 g
smetanaa
1 dl
maustekurkkukuutioita
Pinnalle:
persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi makkarat.

    Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista makkarat öljyssä ja nosta
    syrjään. Lisää kasariin öljy ja kuullota sipuleita hetken aikaa.

  2. Lisää joukkoon ruskistetut makkarat, mausteet, vesi ja
    maustekurkun liemi, johon on sekoitettu vehnäjauho. Anna
    kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

  3. Lisää joukkoon smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua
    5-10 minuuttia. Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi
    persiljaa. Tarjoile perunoiden kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit