Makkarastroganov

Makkarastroganoffissa maistuu suolakurkku.

11.5.2012 13:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia680 kcal / annos

Ainekset

  • 500 g

    lenkkimakkaraa

  • 1

    sipuli

  • 1 rkl

    öljyä

  • 2 rkl

    tomaattisosetta

  • 1 rkl

    sinappia

  • suolaa

  • rouhittua mustapippuria

  • 3 dl

    lihalientä

  • 1 dl

    maustekurkun lientä

  • 2 rkl

    vehnäjauhoja

  • 120 g

    smetanaa

  • 1 dl

    maustekurkkukuutioita

  • Pinnalle:

  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista makkarat öljyssä ja nosta syrjään. Lisää kasariin öljy ja kuullota sipuleita hetken aikaa.

  2. Lisää joukkoon ruskistetut makkarat, mausteet, vesi ja maustekurkun liemi, johon on sekoitettu vehnäjauho. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.

  3. Lisää joukkoon smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua 5-10 minuuttia. Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi persiljaa. Tarjoile perunoiden kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit