Varhaiskaali-jauhelihapaistos

Varhaiskaali-jauhelihapaistos sopii myös karppaajan arkiruuaksi.
  • 30 min.
  • 4 annosta
  • 365 kcal / annos

Ainekset

300 g
jauhelihaa
2 rkl
tomaattipyreetä
suolaa
mustapippuria
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
800 g
varhaiskaalia pieneksi silputtuna
400 g
tomaattimurskaa
2 dl
kasvislientä

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja mausta se tomaattipyreellä, suolalla ja
    pippurilla. Siirrä sivuun odottamaan.
  2. Kuullota sipulit ja lisää pannulle hienonnettu kaali. Kuullota hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi ja
    anna kuumentua. Lisää joukkoon jauheliha ja kuumenna.

    Tarjoile sellaisenaan, jos haluat vähähiilarisen ruuan tai riisin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää