Tortilla espanola ja vihreää salaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tortilla espanola ja vihreää salaattia

Tarjoile espanjalainen perunamunakas raikkaan salaatin kanssa.

16.5.2012 9:56
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min.
Energia372 kcal / annos

Ainekset

  • 1 kg

    perunaa

  • 3

    sipulia

  • 5 rkl

    oliiviöljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 5

    kananmunaa

  • Tarjolle:

  • vihreää salaattia

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja siivuta perunat, hienonna sipulit. Kypsennä perunoita ja sipulisilppua öljyssä kannen alla, kunnes perunat pehmenevät. Heiluttele pannua välillä, jotta perunat kypsyvät tasaisesti. Kaada ylimääräinen neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Riko munat kulhoon, vatkaa hetki ja kaada perunoiden päälle. Paista miedolla lämmöllä. Ravistele pannua, kunnes munakas irtoaa pannun reunoista ja pohja saa kuparinruskean sävyn.

  3. Aseta lautanen paistinpannun päälle, käännä pannu ja lautanen ylösalaisin niin, että munakas siirtyy lautaselle. Siirrä munakas takaisin pannuun ja ruskista vielä toiseltakin puolelta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit